Pershendetje Burri im esht 33 vjeq

Pershendetje Burri im esht 33 vjeq

Pershendetje
Burri im esht 33 vjeq dhe qe kur ka lindur testikulin e djatht e ka siper te pasbritur dmth dhe esht shum me i vogel se i majti
Ne kemi dy femij por shqetesimi im esht a paraqet rrezik per shendetin e tij ne te ardhmen kjo gje
Asnjeher nuk esht kontrolluar
Pres nje pergjigje ju lutem.

         

2 komente për “Pershendetje Burri im esht 33 vjeq”

  1. Shkelzen Elezaj - Urolog says:

    Nese bashkeshorti juaj eshte me vetem nje testis ne skrotum, testisi i pazbritur gjithmone mbetet me i vogel per shkak se te njehtin e demton temperatura me e larte qe mbreteron ne kanalin inguinal. Kjo paraqet rrezik sepse ne at testis mund te zhvillohet tumori, i cili eshte shume me i shpeshte se sa te njerezit me te dy testiset ne skrotum.

  2. Aneri says:

    Doktor flm per informacionin dhe çfar me sugjeroni ju qe duhet te bej ku te drejtohet dhe a ka mundesi parandalimi kjo gje ju lutem pres pergjigjen tuaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: