Pershendetje…JM nji emigrant

Pershendetje…JM nji emigrant

Pershendetje…JM nji emigrant be angli dhe nuk mun te kontrollohem NE ndonje doktor ka 2 jav qe kam dhibmje te lehte pas koke gjat gjithdites kur jm NE moments qetesie….por ka raste qe me leviz dhimbja mbi kok ose anash ….esht me teper si ndjesi sesa dhimbje …ndjehet si pulsim I leht ….por dhimbja pushon NE momentum qe UN eci APO levizi ose bisedoj me dike ..kam edhe mpirje te lekures SE kokes APO duarve ose ndonje pjese tj te trupit ..

         

Një koment për “Pershendetje…JM nji emigrant”

  1. Dr. Xhevdet Fetahaj - Mjekesia e Punes says:

    Po te kuptoj, je emigrant dhe nuk ke sigurim shendetesor, mjaft veshtire. Mund te jete ne pyetje shqetsimi dhe stresi, sepse jeta ne keto rrethana eshte e veshtire, ke pasiguri, mall per familiaret e strese e ngarkesa tjera. Lajmerohu ne emergjence atje kudo qe je, e kane obligim me te kontrolluar e ndihmuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: