Pershendetje te gjitheve doja te ndaja dicka me ju dhe do doja 1 pergjigje

Pershendetje te gjitheve doja te ndaja dicka me ju dhe do doja 1 pergjigje

Pershendetje te gjitheve doja te ndaja dicka me ju dhe do doja 1 pergjigje
Kam 1 jave qe ndonje dite kam disa shpime te vogla 4 ose 5 brenda dites ne mes te gjoksit dhe nuk mund te mbushem me fryme lehte por nese rri 2 minuta dhe mar fryme thelle atehere mund te mbushem mire dhe kur ndodh kjo sec me krijohet dicka ne fyt qe me vjen se me pengon frymemarrjen dhe me shkon mendja se do te vdes a mund ju lutem ndokush qe ka pasur ndonje eksperience te tille te me jape nje pergjigje do ta vleresoja shume
Ju Faleminderit kaloni bukur

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: