Pershendetje para disa ditesh

Pershendetje para disa ditesh

Pershendetje para disa ditesh kam kryer seks anal edhe pse une isha e virgjer.pasi kam kryer seks anal vura re qe me doli gjak ,tani mendoj shume nese ka lidhje me virgjerine kjo pjese? Gjithashtu jam shume e stresuar sepse gjate seksit anal i dashuri im ka hedhur dhe sperme,a mund te sjelle dicka kjo?? Ju lutem me jepni nje prgj

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: