Nukjevet
http://nukjevet.net/pytjet/67186/
Export date: Tue Jul 16 5:08:41 2019 / +0000 GMT

hii deshta me ju pyt


hii deshta me ju pyt ndoshta esht pytje pak e quditshme por jam 18 vjece dhe skam ende maje ne gjoks kjo mepengon per te ardhmen ndoshta kur do kem femije si mundem ne menyr natyrale me i rrit flm shum
Post date: 2018-05-14 07:02:53
Post date GMT: 2018-05-14 07:02:53

Post modified date: 2018-05-14 07:03:06
Post modified date GMT: 2018-05-14 07:03:06

Export date: Tue Jul 16 5:08:41 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com