hii deshta me ju pyt

hii deshta me ju pyt

hii deshta me ju pyt ndoshta esht pytje pak e quditshme por jam 18 vjece dhe skam ende maje ne gjoks kjo mepengon per te ardhmen ndoshta kur do kem femije si mundem ne menyr natyrale me i rrit flm shum

         

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: