Shum ves te kqija kam pak me mendu qe kryt pom dhem hiq pam dhimt mu fillon kem dhimt tu menu qe pom dhem

         

Një koment për “”

 1. admin says:

  Pershendetje,

  Ju falendrojme qe keni nda me ne brengen tuaj. Per te ju ofruar nje pergjegje na duhen disa informata baze te cilat ju nuk i keni plotesuar, si: mosha dhe gjinija, dhe nje pseudonim sipas cilit do e gjeni pergjegjen tuaj.
  Ju lutemi ta ne shkruan prap duke selektuar informtat e kerkuara.
  Gjitha te mirat,
  Stafi Nukjevet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Na përcjellni edhe në: