Nukjevet
http://nukjevet.net/lajm/te-dashur-perdorues-te-www-nukjevet-net/
Export date: Thu Feb 21 10:13:27 2019 / +0000 GMT

Të dashur përdorues të www.nukjevet.net


Kohëve të fundit është vërejtur një trend në rritje i pyetjeve që vijnë nga përdorues prej Shqipërisë. Duam t'u lajmërojmë se në Shqipëri ekziston uebfaqja këshilluese www.nukjevetem.al 1, e cila ofron shërbimet e njejta si www.nukjevet.net 2, ndaj për shkaqe teknike dhe që secili përdorues të marrë një shërbim sa më të përshtatshëm ndihuni të lirë të dërgoni pyetjet tuaja edhe në nukjevetëm.al. Sidoqoqoftë, ne vazhdojmë të mirëpresim pyetje prej kudo në botë ku ka shqipfolës.


Faleminderit për mirëkuptimin tuaj dhe besimin që keni në faqen tonë,
Stafi nukjevet

Links:
  1. https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.nu kjevetem.al%2F&h=ATMx2Xdj_EOStKdwK1M-wOZ8Cfy10 sSCYCo34GGQuF2CHXnaO2VDyznScOpEjgejPwaxyIYfXG0dXc4 vymdz1AeIcrWZdmkPlrbbfh07xSNp8-aTnwFQyA8b35TwSJArf -A9ADJJq5X8OlWd7MyL5g&enc=AZNhQUf6Dn6PSTxG2Y9h nqRp4sIFlpdCc2dnmmoKOM7-W5fIse89IfFHN2LzpCmUkr4xbf 1GUO3StmBxHotmn_n7B5HIuOdnbg5wiOC2kVekvNI3wy2pcbam vEx56E_54wniiElEHHwWVWOksPTt7POdED5GIjPnCw5ulZHz9U HE_UwRm1O9AmF-gZs280vuCxXDkD5I_TBsc2KFlIVZEmB6& ;s=1
  2. https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.nu kjevet.net%2F&h=ATOhgSxZySKTtK5RfjjjYcVHC3_IT- xmT3xsQH0GyGRBHS1yQ--y8ozeo8z_ty6HNwgG-Kt2YZA84hDk tiE7IdCgpfkDL9vHNpLjbdjehQs7HYddFhUFYPr6se04FTyeZY qeMHeSFvV2qNy_gFaW_g&enc=AZPHtB5GQzJiSvejiExkp Req8aUACRQtZKXwkM1iPvZJqwilzD4aGmzP-AMUazNe4p-YtZj NbX0lVSRn3jCCE7sTwvLQPP1ZPRwfMtyB6ektdn4ObVtTAlcS8 flJnjo_xrPWGegtEZfx3G4AsJQWVKR_xiuGWMrXeNjBQb5aAmU BvpNAVc11t_r9ufBuii8f6qIaZHYgOML4Hzp8MAt4_093& s=1
Post date: 2017-05-17 08:22:11
Post date GMT: 2017-05-17 08:22:11

Post modified date: 2017-05-17 08:22:11
Post modified date GMT: 2017-05-17 08:22:11

Export date: Thu Feb 21 10:13:27 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com