Nukjevet
http://nukjevet.net/lajm/plotesoni-pyetesorin/
Export date: Sat Jan 16 14:33:53 2021 / +0000 GMT

PLOTESONI PYETESORIN


Ky pyetësor është formuluar për të kuptuar më shumë rreth njohurive të shoqërisë kosovare mbi shëndetin mendor dhe atë fizik, shkallës së stigmës, e cila e përcjellë kërkimin e ndihmës profesionale. Poashtu ky pyetësor dëshiron të vlerësoj kënaqësinë e përdoruesve të webfaqes www.nukjevet.net

Ju lusim që të ndani pak nga koha juaj për të plotësuar pyetësorin,

https://docs.google.com/forms/d/1r29l96EoxNCw3IBWoeBjd9QI7pUY-yK1dXkf4zM3ri4/edit
Post date: 2017-06-27 09:05:33
Post date GMT: 2017-06-27 09:05:33

Post modified date: 2017-06-27 09:05:33
Post modified date GMT: 2017-06-27 09:05:33

Export date: Sat Jan 16 14:33:53 2021 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com