This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Sat Jan 16 14:07:45 2021 / +0000 GMT

PLOTESONI PYETESORINKy pyetësor është formuluar për të kuptuar më shumë rreth njohurive të shoqërisë kosovare mbi shëndetin mendor dhe atë fizik, shkallës së stigmës, e cila e përcjellë kërkimin e ndihmës profesionale. Poashtu ky pyetësor dëshiron të vlerësoj kënaqësinë e përdoruesve të webfaqes www.nukjevet.net

Ju lusim që të ndani pak nga koha juaj për të plotësuar pyetësorin,

https://docs.google.com/forms/d/1r29l96EoxNCw3IBWoeBjd9QI7pUY-yK1dXkf4zM3ri4/edit

 

 


Post date: 2017-06-27 09:05:33
Post date GMT: 2017-06-27 09:05:33
Post modified date: 2017-06-27 09:05:33
Post modified date GMT: 2017-06-27 09:05:33

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com