Nukjevet
http://nukjevet.net/lajm/gezuar-festat/
Export date: Tue Nov 20 17:59:24 2018 / +0000 GMT

Gëzuar festat!


Përshëndetje të dashur përdorues të nukjevet.

 

Stafi i nukjevet ju uron festa të këndshme, me shumë dashuri e harmoni në familjet tuaja dhe mbi të gjitha shumë shëndet.

 

Sic e dini edhe ju, në këto ditë festash nuk punohet, andaj po ju lusim paraprakisht që të keni mirëkuptim në rast se vonohen përgjigjet në pyetjet tuaja!

 

Cdo të mirë

Stafi nukjevet
Post date: 2016-12-30 13:44:00
Post date GMT: 2016-12-30 13:44:00

Post modified date: 2016-12-30 13:44:00
Post modified date GMT: 2016-12-30 13:44:00

Export date: Tue Nov 20 17:59:24 2018 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com