This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Wed Apr 24 14:22:04 2019 / +0000 GMT

Gëzuar festat!Përshëndetje të dashur përdorues të nukjevet.

 

Stafi i nukjevet ju uron festa të këndshme, me shumë dashuri e harmoni në familjet tuaja dhe mbi të gjitha shumë shëndet.

 

Sic e dini edhe ju, në këto ditë festash nuk punohet, andaj po ju lusim paraprakisht që të keni mirëkuptim në rast se vonohen përgjigjet në pyetjet tuaja!

 

Cdo të mirë

Stafi nukjevet

 

 


Post date: 2016-12-30 13:44:00
Post date GMT: 2016-12-30 13:44:00
Post modified date: 2016-12-30 13:44:00
Post modified date GMT: 2016-12-30 13:44:00

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com