Pyetjet e Fundit

Elektrolize

A eshte e demshme elektroliza ne gjoks ??flm          

Frymezenje

Pershendetje! Kame frymezenje sidomos ne mjete transporti te pasuar me mpierje duarsh. kam bere analiza dhe Ekg te gjitha ne rregull. Kjo gjendje po me veshtireson jeten e çdo ditshme.          

Pershendetje jam  nga ferizaj

Pershendetje jam  nga ferizaj me shqeteson qe mendoj pernjehere se do te bllokohem nga mendimet qe po I shkaktoj CDO moment po mendoj pa kontroll tere kohen dhe kjo po me fut ne panik po ndegjoj gjithqka shikoj gjithgjka mendoj gjithgjka ne pergjithesi tere veten e kam jasht kontrollit edhe PSE fare thjesht keto gjera […]

Andi

Pershendetje Ne moshen 13 vjecare kisha nje dhimbje te lete ne zemer bej nje vizit te kardiologu dhe nuk me japin ndonje diagnoz kalon pak kohe dhe nuk pata ndonje shqetsim. Por tani kohet e fundit qe tani jam 21vjec me eshte shfaqur serisht kjo dhimje dhe me jep si shterngim ne kraharor dhe ne […]

Lajmet

PLOTESONI PYETESORIN

June 27, 2017

Ky pyetësor është formuluar për të kuptuar më shumë rreth njohurive të shoqërisë kosovare mbi shëndetin mendor dhe atë fizik, shkallës së stigmës, e cila e përcjellë kërkimin e ndihmës profesionale. Poashtu ky pyetësor dëshiron të vlerësoj kënaqësinë e përdoruesve të webfaqes www.nukjevet.net Ju lusim që të ndani pak nga koha juaj për të plotësuar […]

Video

Nukjevet

March 17, 2016

         

Na përcjellni edhe në: