This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Apr 7 6:06:12 2020 / +0000 GMT

Xhevahire Balaj - Psikologe klinike


Xhevahire Balaj  është psikologe klinike dhe traumaterapeute.

Nga viti 2012 është drejtoreshë e Qendrës Psikosociale për Traumaterapie- Diakonie Kosova ne Mitrovice.Studimet bazike në psikologji, Universiteti i Prishtinës
•Studimet master në psikologji klinike, Universiteti I Prishtinës
• Studime të profilizuara për supervajzere dhe trajnerë në Traumaterapie- Qendra për traumaterapie dhe traumatologji Niedersachen, Gjermani
• Studime të profilizuara për supervjazere në psikologjinë klinike dhe psikoterapinë, Universiteti i Baselit, Zurihut, Ministria e shëndetësisë e Kosovës dhe Kosova health foundation.
• Studime të profilizuara Programi për Terapi Kognitive Biheviorale, KRCT, Prishtinë.
• E certifikuar në Traumaterapie (modeli KERST- Traumaterapia e bazuar në trup, resurse dhe sistem) organizuar nga Diakonie Kosova, Qendra për Traumaterapie, traumatologji Niedersachen Gjermani dhe Ministria e shëndetësisë e Kosovës
• Trajnim tremujor për trajtimin e traumës, Mynih/Kiel, Gjermani;
• Trajnim dhe supervizion: Psikoterapie për fëmijë dhe adoleshentë, Klinika Universitare e Hamburgut, Fondacioni Children for Tomorrow dhe DAAD

Përvoja e punës:

2006 -2012 Psikologe, psikoterapeute për fëmijë dhe adoleshentë Fondacioni “Children for Tomorrow” Gjakovë
2012- Drejtoreshë e Qendrës Psikosociale për Traumaterapie- Diakonie Kosova- Mitrovicë
Post date: 2017-03-07 16:18:29
Post date GMT: 2017-03-07 16:18:29
Post modified date: 2017-03-07 16:19:00
Post modified date GMT: 2017-03-07 16:19:00
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com