This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Apr 7 7:57:53 2020 / +0000 GMT

Xhevahire Balaj - Psikologe klinikeXhevahire Balaj  është psikologe klinike dhe traumaterapeute.

Nga viti 2012 është drejtoreshë e Qendrës Psikosociale për Traumaterapie- Diakonie Kosova ne Mitrovice.Studimet bazike në psikologji, Universiteti i Prishtinës

•Studimet master në psikologji klinike, Universiteti I Prishtinës

• Studime të profilizuara për supervajzere dhe trajnerë në Traumaterapie- Qendra për traumaterapie dhe traumatologji Niedersachen, Gjermani

• Studime të profilizuara për supervjazere në psikologjinë klinike dhe psikoterapinë, Universiteti i Baselit, Zurihut, Ministria e shëndetësisë e Kosovës dhe Kosova health foundation.

• Studime të profilizuara Programi për Terapi Kognitive Biheviorale, KRCT, Prishtinë.

• E certifikuar në Traumaterapie (modeli KERST- Traumaterapia e bazuar në trup, resurse dhe sistem) organizuar nga Diakonie Kosova, Qendra për Traumaterapie, traumatologji Niedersachen Gjermani dhe Ministria e shëndetësisë e Kosovës

• Trajnim tremujor për trajtimin e traumës, Mynih/Kiel, Gjermani;

• Trajnim dhe supervizion: Psikoterapie për fëmijë dhe adoleshentë, Klinika Universitare e Hamburgut, Fondacioni Children for Tomorrow dhe DAAD

Përvoja e punës:

2006 -2012 Psikologe, psikoterapeute për fëmijë dhe adoleshentë Fondacioni “Children for Tomorrow” Gjakovë

2012- Drejtoreshë e Qendrës Psikosociale për Traumaterapie- Diakonie Kosova- Mitrovicë

 

 


Post date: 2017-03-07 16:18:29
Post date GMT: 2017-03-07 16:18:29
Post modified date: 2017-03-07 16:19:00
Post modified date GMT: 2017-03-07 16:19:00

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com