Nukjevet
http://nukjevet.net/expertet/vlora-jashari/
Export date: Thu Aug 6 18:34:30 2020 / +0000 GMT

Vlora Jasharaj- Puntore Sociale


Profesioni: Puntore Sociale

Biografia:

Studimet themelore ka mbaruar per pedagogji sociale prane universitetit te Prishtines.

Pune 6 vjecare me femije me nevoja te vecanta,  neper organizata dhe institucione te ndryshme. Aktualisht vazhdon punen me femijet e kesaj kategorie.

Pune vullnetar edhe praktike ne shume organiazata, si: SOS fshatrat, Ideaspartnership, Integra,

Per nje periudhe te gjate kohre ka punuar ne kliniken “Sindroma” Prishtine.

Trajnime te ndryshm ne lidhje me shendetin mendor, si per femijet me nevoja te veqanta,ne fushen e antitrafikim,per kshillime online etj.
Post date: 2015-04-15 13:22:22
Post date GMT: 2015-04-15 13:22:22

Post modified date: 2016-02-25 11:17:03
Post modified date GMT: 2016-02-25 11:17:03

Export date: Thu Aug 6 18:34:30 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com