Vlora Jasharaj- Puntore Sociale

Profesioni: Puntore Sociale

Biografia:

Studimet themelore ka mbaruar per pedagogji sociale prane universitetit te Prishtines.

Pune 6 vjecare me femije me nevoja te vecanta,  neper organizata dhe institucione te ndryshme. Aktualisht vazhdon punen me femijet e kesaj kategorie.

Pune vullnetar edhe praktike ne shume organiazata, si: SOS fshatrat, Ideaspartnership, Integra,

Per nje periudhe te gjate kohre ka punuar ne kliniken “Sindroma” Prishtine.

Trajnime te ndryshm ne lidhje me shendetin mendor, si per femijet me nevoja te veqanta,ne fushen e antitrafikim,per kshillime online etj.