Nukjevet
http://nukjevet.net/expertet/vahide-morina/
Export date: Mon Sep 16 6:47:09 2019 / +0000 GMT

Vahide Morina - Psikologe


Emri: Vahide
Mbiemri: Morina
Profesioni: Psikologe

Vahide Morina ndjek studimet master në programin e Psikologjisë Shkollore dhe Këshillimit, në Universitetin e Prishtinë “Hasan Prishtina”, Prishtinë.

Përvoja e saj konsiston në fushën e rehabilitimit, ri-integrimit të viktimave të trafikimit si dhe parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore.

Është e licencuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale si ofruese e shërbimeve sociale dhe familjare, dhe përveç trajnimeve/kualifikimeve tjera, gjithashtu ka në përfundim specializimin tre vjeçar për “Traumaterapi” në Diakonie Kosova, Mitrovicë.
Post date: 2014-12-19 09:17:13
Post date GMT: 2014-12-19 09:17:13

Post modified date: 2016-09-04 07:36:48
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:36:48

Export date: Mon Sep 16 6:47:09 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com