This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Feb 18 4:23:08 2020 / +0000 GMT

Vahide Morina - PsikologeEmri: Vahide

Mbiemri: Morina

Profesioni: Psikologe

Vahide Morina ndjek studimet master në programin e Psikologjisë Shkollore dhe Këshillimit, në Universitetin e Prishtinë “Hasan Prishtina”, Prishtinë.

Përvoja e saj konsiston në fushën e rehabilitimit, ri-integrimit të viktimave të trafikimit si dhe parandalimin e trafikimit të qenieve njerëzore.

Është e licencuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale si ofruese e shërbimeve sociale dhe familjare, dhe përveç trajnimeve/kualifikimeve tjera, gjithashtu ka në përfundim specializimin tre vjeçar për “Traumaterapi” në Diakonie Kosova, Mitrovicë.

 

 


Post date: 2014-12-19 09:17:13
Post date GMT: 2014-12-19 09:17:13
Post modified date: 2016-09-04 07:36:48
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:36:48

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com