This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Thu Aug 5 6:52:47 2021 / +0000 GMT

Dr.Shkelzen Elezaj - UrologProfesioni:     Urolog

Biografia:

Shkollën fillore dhe të mesme e kam kry në Pejë, fakultetin e mjekësisë e kam kry në Prishtinë në vitin 2003. Fakultetin e mjekësisë në Sofie të Bullgarisë e kam kry me 2006. Specializimin për Urologji e kam kry me 2002, prej atëherë punoj në Spitalin Regjional të Pejës si urolog.

Punoj si konsultant në Burgun e Dubravës dhe Poliklinikën Biolab Zafi në Klinë dhe Biohit në Istog. Kam edhe ordinanc private prej viti 2003. Jam PhD kandidat në Fakultetin e mjekësisë në Zagreb prej vitit 2011.

 

 


Post date: 2014-12-14 15:30:47
Post date GMT: 2014-12-14 15:30:47
Post modified date: 2015-01-07 13:29:12
Post modified date GMT: 2015-01-07 13:29:12

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com