Nukjevet
http://nukjevet.net/expertet/selvije-izeti-psikologe-klinike/
Export date: Fri Sep 20 16:56:08 2019 / +0000 GMT

Selvije Izeti - Psikologe Klinike


Profesioni : Psikologe klinike

Biografia: Selvi Izeti Çarkaxhiu , është psikologe klinike, aktualisht duke punuar në Qendrën Kosovare përRehabilitimin e Të mbijetuarve të Torturës në Prishtinë qe nga viti 2007. Ajo ofron psikoterapi individuale,grupore dhe familjare duke përdorur teknika te tërapis Cognitive-Biheviorale, ne veqanti terapin me ekspozim të zgjatur per trajtimin e traumes. Ajo është trajnere e certifikuar për menaxhimin e stresit te profesionistët e kujdesit shëndetësor . Ka studiuar psikologji klinike në Universitetin e Prishtinës, Kosovë (2006), tre vjet studime në terapi njohëse dhe të sjelljes (TBK)në Qendrën Kosovare për Rehabilitimin të Mbijetuarëve të Torturës (2009) dhe mban Certifikate nga Harvard's Global Mental Health: trauma and recovery.(2011)
Post date: 2016-11-03 08:36:45
Post date GMT: 2016-11-03 08:36:45

Post modified date: 2016-11-03 08:36:45
Post modified date GMT: 2016-11-03 08:36:45

Export date: Fri Sep 20 16:56:08 2019 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com