This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Aug 11 13:16:34 2020 / +0000 GMT

Msc. Dhurata Nixha - Psikologe


Profesioni:        Psikologe këshilluese       

Biografia:

Dhurata Nixha është psikologe këshilluese dhe psikoterapiste. Studimet bazike i mbaroi pranë Universitetit të Prishtinës, ndërsa studimet post diplomike pranë Universitetit të Sheffildit në Greqi.

Ka mbaruar specializimin për Psikoterapi Pozitive dhe  aktualisht është në vitin e tretë të Specializimit për Terapi Familjare, e organizuar nga IFTA.

Dhurata Nixha ka punuar me projekte të ndryshme psikosociale në “Children for Tomorroë” si dhe me të rinjët përdorues të substancave psikoaktive në Qendrën Mediko Psikoterapeutike “Labyrinth”.

Aktualisht punon pranë organizatës “Save the Children International”.
Dhurata punon si eksperte në ueb faqën këshilluese për të rinjë nukjevet.net nga Shtatori i vitit 2011.
Post date: 2014-12-16 01:27:25
Post date GMT: 2014-12-16 01:27:25
Post modified date: 2016-09-04 07:37:16
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:37:16
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com