This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Thu Feb 27 7:31:45 2020 / +0000 GMT

MSc. Mimoza Kamberi-Psikologe


Studimet universitare, bachelor dhe master i kreu në Fakultetin e Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, ndërsa studimet e doktoratës është duke i ndjekur në të njëjtin universitet, në Fakultetin e Edukimit, programi: Mësimdhënia dhe të mësuarit, profili: Psikologji Edukimi.

Që nga viti 2008 është e kyqur me orar të plotë në veprimtari akademike në cilësinë e ligjërueses.
Nga viti 2015, punon në Fakultetin e Psikologjisë në Kolegjin AAB, ligjëruese në lëndet Psikologjio edukimi, Teoritë e të nxënit.

Përshirja shumë vjeqare në veprimtari akademike ka mundësuar dhënien e këshillave qoftë në mënyrë individuale apo përmes focus grupeve kryesisht për studentë në lidhje me problematika që dalin nga fusha e psikologjisë së edukimit, njëkohësisht në cilësinë e ligjëruesës ka mbajtur edhe shumë workshope enkas për studentë me qëllim të ushtrimit të aplikimit të teorive
psikologjike në fushën e edukimit.
Post date: 2019-02-08 14:39:36
Post date GMT: 2019-02-08 14:39:36
Post modified date: 2019-02-08 14:42:54
Post modified date GMT: 2019-02-08 14:42:54
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com