This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Wed Jun 16 1:16:43 2021 / +0000 GMT

Dr. Elisa Berdica - Psikologe/kerkuese shkencoreProfesioni: Psikologe/kerkuese shkencore

Biografia:

Dr. Elisa Berdica ka përfunduar studimet për Bachelor në Universitetin e Shkodrës „Luigj Gurakuqi“, Shqipëri, duke vazhduar me nivelin Master Shkencor në drejtimin Psikologji Klinike, në Universitetin e Bolognas, Itali. Ne vazhdim ka perfunduar studimet e doktoratures ne Universitetin e Mannheim ne Gjermani, ku punon momentalisht si pedagoge ne Departamentin e Psikologjise Klinike dhe Biologjike. Eshte e angazhuar kryesisht me këshillim, mësimdhënie dhe kërkim shkencor.

Gjatë rrugetimit te saj te gjate ne fushen e psikologjise, ajo eshte fokusuar kryesisht ne çrregullimet e ankthit (fobitë specifike, fobi sociale, ankth i përgjithësuar, ataket e panikut), depresion, trauma, e çrregullime te zhvillimit, me drejtim konjitiv-bihejvioral. Ne fokus te kerkimit te saj shkencor jane emocionet dhe menyra se si ato ndikojne sjelljen dhe shendetin tone mendor, po ashtu dhe promovimi i mireqenies psikologjike.

Elisa është bashkuar me ekipin e nukjevet.net qe nga viti 2011, ku ju ofron këshillim online dhe suport për problemet tuaja. Ne vitin 2015 ka mbaruar trajnimin per keshillim online prane Online Therapy Institute duke u çertifikuar si cyber facilitator.

 

 


Post date: 2014-12-16 01:27:25
Post date GMT: 2014-12-16 01:27:25
Post modified date: 2018-01-22 09:34:05
Post modified date GMT: 2018-01-22 09:34:05

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com