Nukjevet
http://nukjevet.net/expertet/ida-ternava/
Export date: Tue Jan 21 14:09:29 2020 / +0000 GMT

Ida Ternava - Psikologe


Emri :Ida
Mbimri :Tërnava

Profesioni :Psikolog Klinik

Ida Tërnava është Psikolog Klinik,punon në Spitalin Bahçeci,ajo është drejtuese e bordit te Psikologeve në Shoqaten Kosovarë të Psikologëve të Rinj.
E specializuar brenda dhe jashtë vendit për Psikologji Klinike dhe Terapi Kognitive Biheviorale.

Anëtare e Odës së Mjekëve të Republikës së Kosovë.
Post date: 2014-12-19 09:16:43
Post date GMT: 2014-12-19 09:16:43

Post modified date: 2016-09-04 07:37:07
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:37:07

Export date: Tue Jan 21 14:09:29 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com