This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Thu Jan 23 8:31:14 2020 / +0000 GMT

Ida Ternava - PsikologeEmri :Ida

Mbimri :Tërnava

Profesioni :Psikolog Klinik

Ida Tërnava është Psikolog Klinik,punon në Spitalin Bahçeci,ajo është drejtuese e bordit te Psikologeve në Shoqaten Kosovarë të Psikologëve të Rinj.

E specializuar brenda dhe jashtë vendit për Psikologji Klinike dhe Terapi Kognitive Biheviorale.

Anëtare e Odës së Mjekëve të Republikës së Kosovë.

 

 


Post date: 2014-12-19 09:16:43
Post date GMT: 2014-12-19 09:16:43
Post modified date: 2016-09-04 07:37:07
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:37:07

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com