Ida Ternava – Psikologe

Emri :Ida
Mbimri :Tërnava

Profesioni :Psikolog Klinik

Ida Tërnava është Psikolog Klinik,punon në Spitalin Bahçeci,ajo është drejtuese e bordit te Psikologeve në Shoqaten Kosovarë të Psikologëve të Rinj.
E specializuar brenda dhe jashtë vendit për Psikologji Klinike dhe Terapi Kognitive Biheviorale.

Anëtare e Odës së Mjekëve të Republikës së Kosovë.