This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Tue Feb 18 3:34:26 2020 / +0000 GMT

Florim Gallopeni - PsikologProfesioni: Psikolog Klinik 

Biografi:

z.Gallopeni është Psikolog klinik I licensuar, para mbrojtës i tezës së masterit në Psikologji-klinike.

Përvojë pune në fusha të ndryshme profesionale, rreth 2 vite punë praktike vullnetare në Qendren e shëndetit mendor për fëmijë dhe adoleshent, punë me fëmije me autizem për një kohë të gjatë. Vlerësues dhe këshilltarë Psikologjik në projektin ATOMI, që ka për qëllim Identifikimin dhe Përkrahjen e personave me Inteligjencë të jashtëzakonshme.

I angazhuar në Qendren Europiane për Arsim Profesional, I angazhuar poashtu edhe në hulumtime të ndryshme. I angazhuar në mbështetjen Psikologjike të Qendrave për Punë Sociale, nga AIBI. 

Ka ndjekur trajnime të ndryshme si në Terapi Familjare, Terapi Kognitivo-Biheiviorale, Trajtim të personave me PTSD, poashtu ka qenë pjesmarrës në konferenca të ndryshme për cështje profesionale.

 

 


Post date: 2014-12-16 01:27:25
Post date GMT: 2014-12-16 01:27:25
Post modified date: 2016-09-04 07:38:55
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:38:55

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com