This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Wed Jun 16 0:43:07 2021 / +0000 GMT

Dr. Xhevdet Fetahaj - Doktor i mjeksise se punes


Profesioni:     Doktor i mjekesise se punes

Biografia:

Dr. Xhevdet Fetahaj, i lindur me 10 Maj 1954 ne Peje, ku ka mbaruar shkollen fillore e Gjimnazin klasik, Fakultetin e Mjekesise e ka mbaruar ne Prishtine, specializimin nga Mjekesia e Punes ne Prishtine e ne Zagreb.

Dr.Fetahaj ka punuar ne Peje si mjek i praktikes se pergjitheshme per tri vite, pastaj ne Shtepine e Shendetit ne Prishtine, ku edhe tani punon me nderprerje periodike, ne Dispanzerin e Mjekesise se Punes.

Ka pervoje me te rinjet e nxenesit sepse ka punuar 4 vite ne Dispanzerin e Femijeve, por ka edhe pervoje personale me femijet, sepse ka 6 femije e 5 nipa e mbesa. :)

Per momentin jeton ne USA perkohesisht, por kjo nuk e pengon qe te bashkepunoj me juve, dhe te jap kontributin e tij per te rinjet tane edhe pse kohen e  lire e ka dukshem te kufizuar per shkak te puneve qe i kryen atje aktualisht.
Post date: 2014-12-16 01:27:25
Post date GMT: 2014-12-16 01:27:25
Post modified date: 2017-05-04 17:50:41
Post modified date GMT: 2017-05-04 17:50:41
Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. HTML saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com