Nukjevet
http://nukjevet.net/expertet/dr-premtim-gojani/
Export date: Wed Jun 16 1:20:16 2021 / +0000 GMT

Dr. Premtim Gojani - Gjinekolog


Profesioni: Gjinekolog-Obsteter

Biografia:

Dr.Premtim Gojani – Gjinekolog/Obsteter, është specialist i cili merret me trajtimin e shëndetit, sistemit reproduktiv dhe organeve femërore. Gjinekologu bënë diagnostifikimin dhe trajtimin e sëmundjeve dhe problemeve gjinekologjike ndërsa Obstetri merret me përcjelljen e shtatëzanisë në të gjitha fazat e saj.

Dr.Premtim Gojani punon në një ordinancë të avansuar gjinekologjike dhe obstetrike “ Jeta e Re” në Prishtinë, duke ofruar konsultime rreth shtatzanisë dhe njëkohësisht diagnostifikimin e sëmundjeve dhe problemeve të ndryshme gjinekologjike. Për shërbime të tjera siç është infertiliteti dhe intervenimet obstetrike dhe gjinekologjike, ofrohen në spitale private.

Poashtu dr.Premtimi është pjesë e këshillimit online që nga fillimi i punës së kësaj ueb faqeje, si një ndër ekpertët me më së shumti përgjigje të dhëna.
Post date: 2014-12-16 01:27:25
Post date GMT: 2014-12-16 01:27:25

Post modified date: 2015-01-07 12:53:52
Post modified date GMT: 2015-01-07 12:53:52

Export date: Wed Jun 16 1:20:16 2021 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com