This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Wed Jun 16 2:16:48 2021 / +0000 GMT

Dr. Merkur Dobroshi - OrtopedProfesioni:  Ortoped-traumatolog

Merkur Dobroshi eshte ortoped-traumatolog i cili punon ne Kliniken e Ortopedise dheTraumatologjise ne QKUK-Prishtine sidhe edhe ne Qendren Dijagnostike “Rezonanca” ne Prishtine ku eshte edhe I angazhuar  ne  Kolegjin ”Iliria-Rezonanca “ ne cilesine e assistentit  ne lemine e Ortopedise per studimet e nivelit Bachelor ne Fizioterapi dhe Radiologji.

I specijalizuar mbrenda dhe jashte vendit si ne SHBA, Austri, Suedi ne lemine e ortopedise dhe artroskopise se gjurit.Eshte anetar i shoqates se Ortopedeve dhe Traumatologeve te Kosoves, shoqate anetare me te drejta te plota  e EFORT(European Federation of National Associations of  Orthopedics and Traumatology ).

Ka te botuara punime shkencore nga lemia e Ortopedise ne Seminare dhe Kongrese vendore dhe nderkombetare .

 

 


Post date: 2015-01-06 08:28:34
Post date GMT: 2015-01-06 08:28:34
Post modified date: 2015-01-07 12:52:37
Post modified date GMT: 2015-01-07 12:52:37

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com