Nukjevet
http://nukjevet.net/expertet/arbnora-ismaili/
Export date: Thu Nov 26 6:16:03 2020 / +0000 GMT

Arbnora Ismaili - Psikologe


Profesioni:    Psikologe

Biografia:

Arbnora Ismaili ka përfunduar studimet bazike në Universitetin e Prishtinës, në drejtimin Psikologji. Aktualisht është në përfundim të studimeve master në Universitetin Shtetëror të Tetovës në departamentin Psikologji Organizative.

Znj.Ismaili ka një background të pasur, duke qenë se ka përcjellur shumë trajnime dhe seminare si: “Mbrojtja e fëmijëve në shkolla”, “Ndihmë fëmijëve me vështërsi specifike në mësim”, “Intervenim te fëmijët me crregullim të stresit posttraumatik”, “Shenjat dhe simptomet e abuzimit dhe neglizhimit të fëmijëve” etj.

Gjithashtu, ajo që nga viti 2007 punon si psikologe në shkollën fillore “Nazim Gafurri”, në Prishtinë, duke ndihmuar kështu nxënësit e kësaj shkolle për problemet e tyre dhe që nga shtatori 2011, Arbnora Ismaili është bashkëpunëtore e web faqes sonë www.nukjevet.net, duke qenë e gatshme për t`i ndihmuar personave në nevoje.

Arbnora eshte duke ndjekur trajnimin per keshillim online prane Online Therapy Institute.
Post date: 2014-12-16 01:27:25
Post date GMT: 2014-12-16 01:27:25

Post modified date: 2016-09-04 07:37:57
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:37:57

Export date: Thu Nov 26 6:16:03 2020 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com