This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Fri Sep 20 16:46:13 2019 / +0000 GMT

Albulena Bylykbashi ZaimiStudimet themelore per psikologji i ka perfunduar ne Universitetin e Prishtines , aktualisht eshte ne proces te pergaditjes se diplomes ne kuader te studimeve master drejtimi Psikologji Shkollore dhe Keshillim, ne Universitetin e Prishtines. Ka pervoje te gjate mbi 16 vjecare ne organizata te ndryshme nderkombetare dhe lokale, dhe eshte marre kryesishte me punen ne komunitet e ne vecanti me persona te grupeve te margjinalizuara dhe me te rinj. Ka te perfunduar kursin Universitar „ Lidershipi dhe udheheqja e punes me te rinj“ prane Universitetit te Evropes Juglindore ne Tetove.Aktualisht punon si zyrtare programi ne Agjencine Austriake per Zhvillim dhe eshte pergjegjese per projektet e edukimit.

 

 


Post date: 2017-05-12 07:30:03
Post date GMT: 2017-05-12 07:30:03
Post modified date: 2017-05-12 07:30:03
Post modified date GMT: 2017-05-12 07:30:03

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com