Nukjevet
http://nukjevet.net/expertet/ajete-kerqeli/
Export date: Wed Jun 16 0:26:33 2021 / +0000 GMT

Ajete Kerqeli - Psikologe


Profesioni:   Psikologe

Biografi:

Ajete Kërqeli me profesion është psikologe. Studimet themelore për psikologji i ka mbaruar në Universitetin e Prishtinës, ndërsa studimet pasuniversitare  për psikologji  dhe këshillim i ka përfunduar në Universitetin  e Sheffield-it. Aktualisht  ajo punon për Peer Educators Network- PEN.  Ndërsa, së fundi, Ajetja i është bashkangjitur ekipit të nukjevet.


Ajetja eshte duke ndjekur trajnimin per keshillim online prane Online Therapy Institute.
Post date: 2014-12-14 15:29:58
Post date GMT: 2014-12-14 15:29:58

Post modified date: 2016-09-04 07:39:04
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:39:04

Export date: Wed Jun 16 0:26:33 2021 / +0000 GMT
This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export of Post and Page has been powered by [ Universal Post Manager ] plugin from www.ProfProjects.com