This page was exported from Nukjevet [ http://nukjevet.net ]
Export date: Wed Aug 5 19:37:57 2020 / +0000 GMT

Ajete Kerqeli - PsikologeProfesioni:   Psikologe

Biografi:

Ajete Kërqeli me profesion është psikologe. Studimet themelore për psikologji i ka mbaruar në Universitetin e Prishtinës, ndërsa studimet pasuniversitare  për psikologji  dhe këshillim i ka përfunduar në Universitetin  e Sheffield-it. Aktualisht  ajo punon për Peer Educators Network- PEN.  Ndërsa, së fundi, Ajetja i është bashkangjitur ekipit të nukjevet.

Ajetja eshte duke ndjekur trajnimin per keshillim online prane Online Therapy Institute.

 

 


Post date: 2014-12-14 15:29:58
Post date GMT: 2014-12-14 15:29:58
Post modified date: 2016-09-04 07:39:04
Post modified date GMT: 2016-09-04 07:39:04

Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com