Pyetjet e Fundit

hemoroidet

Pershendetje stafi kom shume probleme me hemoroide qe ma shume se nje vit nenstop kom kapsllek gati rregullisht por se kom dit qe kom hemoroide tash frik kom pas pak gjakderdhje nermal jo shume 3 pika qa duhet me ba qe te sherohem se shume me ka lodh ky problemme tregun ish nje fishek 15 […]

SEX

Interesant Shum Kom Deshir kur boj Mardhanje me nje Te Moshes 30 deri 50 per bes sedi pse kja ?

kam nje gjendje ankti te shoqruar me aritmi

jam anna,kam nje gjendje ankti te shoqruar me aritmi te forte qe me zgjon naten me ndodh shpeh dhe kam nje lloj frike /Kam shkoar tek mjeku me ka then qe do kaloje vete ,nuk me dha mjekime,por mami im e pa te arsyeshe te marr persen dhe e perdor me raste po tani kam […]

probleme te herepas hershme te belbezimit

posedoj probleme te herepas hershme te belbezimit. Keni ndonje metode taktike per rikuperim apo menaxhim te tij? flm

Lajmet

Pyetesori per Orientimin ne Karriere

February 12, 2015

Te gjithe perdoruesit e web faqes tone, i njoftojme se mund te fillojne t`a shfrytezojne edhe sherbimin tone “Orientimi ne Karriere” i cili behet permes klikimit ne opcionin “Orientohu” dhe plotesimit te pyetesorit. Këto pyetje janë dizajnuar për të ju ndihmuar mbi atë se çka dëshironi në karrierën e juaj, cilat janë sferat e kompetencave tuaja, […]

Video

Elisa Berdica – Ankthi

April 2, 2015

nukjevet

Na përcjellni edhe në: