Pyetjet e Fundit

jam dhunuar nga burri im

Peshendetje jam teper e shqetesuar per shendetin time une jam e martuar dhe kam.nje femij 3 vjec ka 2 vjet jam ne nje.gjendje te keqe ne familje.nga ana e bashkeshortit time ai deri diku me.ka qendruar afer por jo edhe aq sa.kam dashur une sepse sme.ka mbrojtur nga njerezit e tij shum sepse.motra e tije […]

Seksi

Përshëndetje! Në moshën 21 vjeçare kam kryer për herë të parë marrdhënie seksuale , e cila ka qënë shumë me dhimbje dhe aspak kënaqësi. Por edhe pas pak kohësh kur kryeja marrdhënie me patnerin nuk ndieja aspak. Marrdhënia jonë u ftoh për arsye të tjera dhe ne u ndamë . Mgjs unë gjithmonë e vuaja […]

Lajmet

Pyetesori per Orientimin ne Karriere

February 12, 2015

Te gjithe perdoruesit e web faqes tone, i njoftojme se mund te fillojne t`a shfrytezojne edhe sherbimin tone “Orientimi ne Karriere” i cili behet permes klikimit ne opcionin “Orientohu” dhe plotesimit te pyetesorit. Këto pyetje janë dizajnuar për të ju ndihmuar mbi atë se çka dëshironi në karrierën e juaj, cilat janë sferat e kompetencave tuaja, […]

Video

Elisa Berdica – Ankthi

April 2, 2015

nukjevet

Na përcjellni edhe në: