Pyetjet e Fundit

shtazania

cilat jan shenjat e para te shtatzanis.. javen e 1 – 2…??

ndimoni

am shume keq kam therrje ne vagin a eshte shkaku masturbimi pasi qe un ende jam e virgjer po ndina shum keq mos e kom humb virgjeritetin edhe pse me masturbim nuk kam perdor dicka me fut brenda pse po me ndodh kjo jam shum keq a jam e virgjer a jo me ndimoni sepse […]

Irm .

Sa kushton Imazhimi i kokës me rezonancë magnetike ne spitale shteterore?

Sulmet Panike

Pershendejte Ka ca kohe qe kam filluar te kem sulme panike, nga sulmet panike gjendja ka progresu ne cregullim panik, keshtu qe nuk jam ne gjendje te dal vet diku, nuk jam ne gjendje te udhetoj, te ri ne vende te mbyllura, me shum njerez, shume zhurme. Jam ne gjendje te rend, dhe e kam […]

Lajmet

Video ligjerata

December 23, 2014

Duke u bazuar ne pytjet me te shpeshta qe kemi marre nga ju, dhe me qellim qe te ju ofrojme sa me shume informata rreth ceshtjeve, te cilat me se shumti ju preokupojne, per ju kemi pregaditur disa video ligjerata edukativo-informuese.

Video

Elisa Berdica – Ankthi

April 2, 2015

nukjevet

Na përcjellni edhe në: