Pyetjet e Fundit

deshiroj te dij a humbet vergjiniteti nga mastrubimi I shumet

Miredita deshiroj te dij a humbet vergjiniteti nga mastrubimi I shumet thujse qdo ditee dhe kur kam qen 13 vjeqare I dashuri me ka vendosur penisin vetem pak por kam ndjer dhimbje edhe e kam larguar pastaj kam pasur pak gjak a kam humbur virgjirin ju lutem t e me tregonii

Lekura

A eshte e demshme per lekuren nese e pastrojme me sode te bukes?

Perdoruesit e faqes

Pershendetje! Sa here qe hyj ne kete faqe habitem se qdo e dyta pyetje eshte e njejt. Ky portal eshte hapur qe te bejm pyetje qe kerkon pergjigje prej eksperteve te caktuar dhe jo te pergjigjen ne pyetjet e njejta. JU lutem ne qfar shekulli po jetoni, aq shume ka arrit teknologjia qkado qe na […]

stafit nuk je vet Le tme ndimoj me ndimen e ndonje mjeku

Ku lutem stafit nuk je vet Le tme ndimoj me ndimen e ndonje mjeku mjeku motra ime ka po tavleta dy asperin protek e dy paracetalmol ket fjw e bon qe3 dit radhazi a eshte e Rreikshme dhe qka shkaktojne kto tableta a mund te vdes motra ime se vwtem ket e kam se nen […]

Lajmet

Pyetesori per Orientimin ne Karriere

February 12, 2015

Te gjithe perdoruesit e web faqes tone, i njoftojme se mund te fillojne t`a shfrytezojne edhe sherbimin tone “Orientimi ne Karriere” i cili behet permes klikimit ne opcionin “Orientohu” dhe plotesimit te pyetesorit. Këto pyetje janë dizajnuar për të ju ndihmuar mbi atë se çka dëshironi në karrierën e juaj, cilat janë sferat e kompetencave tuaja, […]

Video

Elisa Berdica – Ankthi

April 2, 2015

nukjevet

Na përcjellni edhe në: