Pyetjet e Fundit

mua me dhemb xhoksi

mua me dhemb xhoksi me shtrengojn dhamet qka duet me bo

psikologji

desha te bej nje pytje jam nje vajz 26 vjeqare kam perfunu master per psikologji qe 1 vit, a mundeni me me tregu se si shkon menyra e licensimit te psikologve pasi qe nuk kam informata ,dhe sdi ku te drejtohem, ( a duhet te jet nota mesatare e lart,a duhet te paguajm ndonje gje […]

mua me dhemb shpinna

mua me dhemb shpinna me dhem fyti me shfrengojn dhamet qka duet me bo

A jam shtatezan

A jam shtatezan ju lutem me thoni un kam be seks po sperma nuk me esht derdh nje pik mund te ket ren se ju qa mbrojtja atij po a sa her qe derdh e kur ka mbrojts e nxjerr e nje dit nje pik me huni po mu zakonet me vin si ta kuotoj […]

Lajmet

Të dashur përdorues të uebfaqes sonë

August 17, 2016

Në kuadër të projektit për këshillim online www.nukjevet.net dhe pjesë e aktiviteteve për shënimin e 6 vjetorit të kësaj platforme, Fondacioni Together Kosova organizon panelin diskutues me temën “Roli i këshillimit online për rininë kosovare”. Ne ftojmë dhe inkurajojmë fuqishëm rininë kosovare e sidomos përdoruesit e platformës www.nukjevet.net të na bashkohen dhe të ndajnë përshtypjet […]

Video

Nukjevet

March 17, 2016

Na përcjellni edhe në: