Pyetjet e Fundit

bisedimi

dashta me pyt a ka live chat se dashta disa pytje psikologes privatisht flm

kur mund te behet e mundur nje bashkebisedim online

kur mund te behet e mundur nje bashkebisedim online me njerin nga ekspertet ?

Per premtim gojani

Pershendetje un Po ju shkruj prap sepse nuk mora pergjigje nga ju Ndihem e fyer nga ana juaj Se met vertet ju besoja Keshtuqe by me mashtrut kloni mir. Nuk do tju shkruaj me anjehehere

Pyetjet

Pse nuk i ktheni asniher pergjigjejet

Lajmet

Pyetesori per Orientimin ne Karriere

February 12, 2015

Te gjithe perdoruesit e web faqes tone, i njoftojme se mund te fillojne t`a shfrytezojne edhe sherbimin tone “Orientimi ne Karriere” i cili behet permes klikimit ne opcionin “Orientohu” dhe plotesimit te pyetesorit. Këto pyetje janë dizajnuar për të ju ndihmuar mbi atë se çka dëshironi në karrierën e juaj, cilat janë sferat e kompetencave tuaja, […]

Video

Elisa Berdica – Ankthi

April 2, 2015

nukjevet

Na përcjellni edhe në: