Pyetjet e Fundit

kam nje gjendje ankti te shoqruar me aritmi

jam anna,kam nje gjendje ankti te shoqruar me aritmi te forte qe me zgjon naten me ndodh shpeh dhe kam nje lloj frike /Kam shkoar tek mjeku me ka then qe do kaloje vete ,nuk me dha mjekime,por mami im e pa te arsyeshe te marr persen dhe e perdor me raste po tani kam […]

probleme te herepas hershme te belbezimit

posedoj probleme te herepas hershme te belbezimit. Keni ndonje metode taktike per rikuperim apo menaxhim te tij? flm

Qrregullime menstruale

Pershendetje, jame 26 vjeqare kame probleme me qrregullime te menstacioneve nuk kam pas marredhenje seksuale as kurrfar probmle ma heret cigli im ket muaj ka qen prej dates 14 janar deri me 22 janar pastaj kan pushuar deri me date 29 janar dhe jane paraqitur prap ne ngjyr me erret dhe ende eshte data 08 […]

hek lythen prej hune

Qysh mujna me hek lythen prej hune

Lajmet

Pyetesori per Orientimin ne Karriere

February 12, 2015

Te gjithe perdoruesit e web faqes tone, i njoftojme se mund te fillojne t`a shfrytezojne edhe sherbimin tone “Orientimi ne Karriere” i cili behet permes klikimit ne opcionin “Orientohu” dhe plotesimit te pyetesorit. Këto pyetje janë dizajnuar për të ju ndihmuar mbi atë se çka dëshironi në karrierën e juaj, cilat janë sferat e kompetencave tuaja, […]

Video

Elisa Berdica – Ankthi

April 2, 2015

nukjevet

Na përcjellni edhe në: