VAJZE E FEJUARSHTATEZAN PER SHKAK TE NJE PAKUJDESIE03.02.2012 11:27PERSHENDETJE DOKTOR.JAM NJE VAJZE E FEJUAR , DHE KAM MBETUR SHTATEZAN PER SHKAK TE NJE PAKUJDESIE. JAM 5 JAVESHE DHE KAM MENDUAR TE ABORTOJ . JAM VIZITUAR KAM BERE EKO DHE MJEKU ME KA DHENE ILACE PER ABORTIN . UNE DESHIROJ TE DI A KAN EFEKTE ANESORE KETO LLOJE MEDICAMENTESH. A KA MUNDESI TE MOS MBETEM ME SHTATEZAN PAS ABORTIT ? TE LUTEM ME KTHE PERGJIGJE SEPSE NESER NE MENGJES HERET UN DUHET TE VENDOS TI PI APO JO KETO MEDICAMENTE .
RE: SHTATEZAN PER SHKAK TE NJE PAKUJDESIE07.02.2012 11:05peshendetje un ju kisha lut shum qe mos ta beni nje gje te till sps un per veti kam qen ne gjendje te till dhe jo vetm nje mjek por edhe shum te tjer qe ju kam drejtu me kan then te besh abort paasnje lindje mund te ndodh qe mos te metesh shtatezen un isha ne moshen 23 vjeqe keshtu qe je e fejuar tashme dmthon qe nuk je ne situata te shum vajzave qe nuk din qa te veprojn spse i dashuri tyre nuk ju ofron asgje mirpo juve ju kisha mare krejt normale si sot apo neser ju do bashkoheni ateher nuk kisha bo nje gjo te atill sepse femija asht gjeja qe te ben jeten e lumtur dhe te ploteson gjdo zbrasti un kam nje shoqe e cila lyp te ngel shtatezen tash e 15 vite dhe jeta saj eshte veq lot prandaj pot lus si nje mike timen mendo se sidoqet jet vendimi eshte i yti
angelaRE: SHTATEZAN PER SHKAK TE NJE PAKUJDESIE05.05.2012 21:51pershendetje une dua te di se a egzistojne ilace per abort dhe a gjenden ne farmaci ti blej , ju lutem me jepni nje mendim me respekt angela
elena RE: SHTATEZAN PER SHKAK TE NJE PAKUJDESIE25.07.2014 08:31peshendetje para nje muaj pata nje abort bera mardheni me partnerin pa mbrojte a ka mundesi qe pas ciklit te bie shtatezan abortin jo se edesh po mu nderpre shtatezania vet e mu desh ta beja ju lutem me jepni nje pergj flm

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.