FemerVirgjiniteti1226.10.2011 11:01

Si mund te humbas virgjenitetin pa ber mardhenje ne qfar menyra ka qe munt te humbasesh virgjenitetin edhe sa thell mund te jet per afersisht virgjeniteti?

Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: Virgjiniteti1231.10.2011 10:58Kete pergjigje e kam perdorur njehere me heret, dhe mendoj se ja vlen te perseritet edhe nje here per ju. Me mardheniet e para seksuale mendohet qe prej atij momenti prishet virgjiniteti. Nese mendoni per prishjen e himenit dhe gjakderdhjes qe paraqitet ne ate moment, ajo gje mund te diskutohet pak me ndryshe. Ne hymje te vagines egziston nje barier e vogel , e perbere  prej nje indi qe quhet hymen, dhe qe mund te prishet me penetrimin e penisit ose me ndonje objekt tjeter gjate lojes seksuale.  Kjo gje  mvaret nga perberja e indit (hymenit), formes, elasticitetit, ose lageshtise se vagines gjat eksitimit seksual. Vlerëso
AnonimRE: Virgjiniteti1201.11.2011 10:56flm shum per pergjigje . po veq edhe nje nuk po e kuptoi nese ka mundesi do shembulla memi jep si prishet virgjeniteti duke mostrubuar sa thell mund te jet perfaresisht virgjeniteti jepimi do shembull. me gisht kam ndegjuar se prishet virgjeniteti jepimi do sene qka jan qe mundet te prishet virgjeniteti jo me mardhenje me nje mashkull duke mostrubuar qe e prishin virgjenitetin pahiri me biciklet kam ndegjuar qe pishet nese vrahesh. edhe qfar senesh ka qe mundet me prish virgjeniteti. dhe nese hin gishti ne vagin deri ku prishet virgjeniteti sa thell shtihet gishti qe prishet virgjeniteti. me fal ndoshta e teprova po kam qef shum per virgjenitetin me dit
Dr. Hatije Ismaili - Ekspert i nukjevet RE: Virgjiniteti1208.11.2011 11:47Enderuara shpesh po shkruaj ne lidhje me virgjinitetin, masturbimin, himenin. Do te perseritem, por mbasi keto jane pyetjet me te shpeshta, mendoj se ja vlen te shkruhet me shpesh per kete problem.Gjate lojes seksuale, masturbimit, dhe mardhenieve seksulae , nese perdorni gishtin, ndonje send qe do ta futni (penetroni ) ne vagine ose penetrimin e penisit, mund te vjen deri te lendimi i himenit( membranes) qe ndodhet ne hymje te vagines. Ne raste te ralla mund te lendohet (prishet) himeni gjate vozitjes me biciklete, ose nese vrahesh.Vlerëso
oltaRE: Virgjiniteti1219.05.2012 04:47zonje a mundet te prishet virgjiniteti veqtem me nje tentim te vgel te penisit dhe me gishtrinje. nese vetem jamlenduar ateher a mund me ndodh me pas gjakederdhje te vockel? apo eshte prishur i teri flm
ettaRE: Virgjiniteti1228.06.2012 16:04a mund te jet e mundut kur te prishet virgjiniteti mos te kesh gjaak...
RE: Virgjiniteti1206.01.2013 16:47a mund te prishet me gisht ju lutem me tregoni
Nora1RE: Virgjiniteti1209.09.2013 02:50Po de nese ke fut diqka ne vagin pa marr para sysh qka gishtin a naj sen edhe te ka qit gjak e ki prish ojj shoqe
RE: Virgjiniteti1209.11.2013 09:56me falin deshta ta bej ni pytje kur ja fillojm te bej mardhenje ende pa e ber krejt mardhenjejn ka pak gjakderdhe a esht e prishur virgjiniteti apo veten donje lendim

Të nderuar përdorues të ueb faqes nukjevet.net, e kemi kënaqesinë të ju informojmë se do të ofrojmë edhe mundësinë e komenteve shtesë të cilat mund ti dergoni, por në raste të perdorimit të gjuhës fyese apo fjalëve banale, komenti juaj do të fshihet menjëherë.

*Komentet në fjalë paraqesin mendimet dhe qëndimet e personave përkatës e asesi të ueb faqes.

Kujdes! Këtu mundeni vetëm të komentoni mbi pyetjen e parë të parashtruar. Për pyetjen tuaj, ju lutemi drejtohuni te "Pyetje e re"

Ky forum moderohet nga administratori. Komenti juaj do të ruhet deri sa të miratohet dhe të publikohet nga administratori.