Pyetjet e Fundit

Doktori hemkrroideve

Si quhet doktori q t kontrollon per hemorroide ?

Pucra te bardha

Pershendetje jam 26 vjec keto 7 ose 10 dite me kan dal 2 pucra shum te vogla te bardha te pjesa e poshtme e penisit dhe 1 pucer jasht te lekura serisht e vogel dhe e bardhe,nuk kam shqetesim as kruajtje ,kam bere dhe analizat urinare dhe me kan dale shum mire pa asnje problem,por […]

Depresioni

Pershendetje, ka jave qe nuk ndihem mire me vie per te qare pa ndonje arsye, eshte depresion apo qfare?!

Pershendetje A eshte i demshem masturbimi gjate shtatezanise? Cilat jane rreziqet?

Lajmet

PLOTESONI PYETESORIN

June 27, 2017

Ky pyetësor është formuluar për të kuptuar më shumë rreth njohurive të shoqërisë kosovare mbi shëndetin mendor dhe atë fizik, shkallës së stigmës, e cila e përcjellë kërkimin e ndihmës profesionale. Poashtu ky pyetësor dëshiron të vlerësoj kënaqësinë e përdoruesve të webfaqes www.nukjevet.net Ju lusim që të ndani pak nga koha juaj për të plotësuar […]

Video

Nukjevet

March 17, 2016

Na përcjellni edhe në: